Kapcsolatok - mert szívesen segítek

Kass Viktor vagyok, de te hívhatsz egyszerűen csak komáknak. Ha ízletes pálinkáról esik szó, bizalommal fordulhatsz hozzám, szivesen segítek. 

"Bevallom, nem terveztem, hogy valaha is pálinkafőzéssel vagy -értékesítéssel fogok foglakozni. Egész más terülten dolgoztam közel 20 évig: üzletviteli tanácsadással és marketingkommunikációval kerestem a kenyerem. A pálinka ebben éppen csak érintett volt egy-egy rendezvény kötelező kellékeként vagy évvégi repiajándékként. Néhány éve azonban egy barátom bérfőzdét tervezett nyitni. Jöttek a szokásos körök, mint a piacelemzés, konkurenciavizsgálat, termékkörök kiválasztása. 

Így ástam bele magam mélyebben a pálinka világába, ahol akarva-akaratlan egyre inkább részese lettem az őrületnek. Olyan lettem, mint aki a mozdony füstje megcsapott: azon vettem magam észre, hogy már a saját főzdémet és a saját pálinkaboltomat tervezem. S ami néhány éve munkának, majd hobbinak indult, ma már félig-meddig a hivatásom is. "

Mindezek részeként barátaimal készítjük a "Pálinkák és Párlatok" online pálinkázót, ahol a hazai pálinkás élet hírei, eseményeit gyűjtük össsze pálinka- és programajánlokkal, pálikázó napokkal. Bízom benne, hogy ezt a hiánypótló online magazin te is szívesen lapozgatod majd.

Komák, ha már itt a neten is töltögetünk, akkor emeljünk poharunkat és 

...egészségünkre!

KassKérdésed akadt? Főzéssel, főzetéssel, palackozással, nemesítéssel, vásárlással, írj bártan a palinkakommando kukac gmail.com címre. Vagy használd az alábbi messengerkódot:


Kérdésedre, észrevételedre a lehető leghamarabb válaszolunk!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése